foto © Bart Blewanus

Vervolgcursus Fotografie: verder kijken dan de techniek.

Fotografie voor Gevorderden

Beschik je over de basiskennis van de fotografie? Weet je al min of meer hoe je technisch een goede foto maakt? Dan is deze fotografiecursus voor gevorderden perfect voor jou! Deze fotografiecursus voor gevorderden wordt gegeven in Tilburg. Je krijgt afwisselend les van Bart Blewanus en Marieke Plasier. Beide Tilburgse fotografen hebben een eigen kijk en expertise op fotografie. En daar pluk jij de vruchten van.

In deze fotografiecursus voor gevorderden gaan we je leren kijken als een fotograaf. Hoe kies je het juiste moment? Hoe maak je een goede selectie? En hoe vertel je een verhaal met jouw foto’s.

De lessen zijn opgezet in 5 modules van 5 lessen met elk een eigen thema. Elke module heeft een les theorie, een praktijkles op locatie en een uitgebreide werkbespreking. En vinden plaats in Carré in Tilburg en diverse passende locaties. Wanneer je alle 5 de modules volgt, dan heb je een volledige cursus fotografie voor gevorderden afgerond. Maar ben je alleen nieuwsgierig naar een bepaald thema en zoek je daarin verdieping. Dan kan je de modules ook los komen volgen. Dit uitgebreide aanbod voor de gevorderden fotograaf vindt allemaal plaats in Tilburg

Wat ga je leren?

Nadat je deze 5 fotografiecursus voor gevorderden doorlopen hebt beheers je:

  • Het selecteren van de juiste foto en het combineren van meerdere foto’s in reeksen.
  • Nabewerking in Adobe Lightroom CC
  • Technische beheersing van verschillende fotografische disciplines.
  • Het ontwikkelen van een eigen fotografisch handschrift.
  • Verdieping van het kijken en het fotografische moment.

Details cursus

Niveau:
beginners t/m vergevorderden

Kosten:
€ 199/625
Per losse module 199,- euro p.p. (excl. reis-, presentatie- en printkosten). Alle Modules 625,- euro p.p. (excl. reis-, presentatie- en printkosten)


Datum:
donderdag 10 september 2020
zie tekst voor alle data

Aanvang:
Reguliere lessen 19:30 uur
tot ca. 21:30 uur

Deelnemers:
minimaal 4 en maximaal 8

Locatie:
Carré, Tilburg

Aanmeldformulier voor deze cursus

* Ja, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden.